Team

Tom Mechels

Tom Mechels, afkomstig uit Belgisch Limburg, studeerde na zijn VWO opleiding aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth/Engeland. Daar rondde hij met succes de vijfjarige studie chiropractie af als Master of Science (MSc). Sinds 2004 is hij werkzaam in een praktijk in het noorden van de provincie en sinds januari 2007 dus ook in de nieuwe praktijk in Landgraaf.

In 2004 verdiepte hij zich in de chiropractische behandeling van kinderen en behaalde hij het Diploma Clinical Chiropractic Pediatrics (DCCP).
Na het behalen van het diploma National Board of Chiropractic Examiners II (NBCE) in 2005 werd hij Doctor of Chiropractic, afgekort DC. Om geregistreerd te blijven moeten chiropractoren continu opleidingen volgen om hun kennis te updaten, te verbreden en te verdiepen. Ondermeer volgde hij daarom een gerichte cursus Dry Needling.

Ron Erkens

Ron Erkens is algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut in opleiding. Hij is afkomstig uit Landgraaf, studeerde na zijn VWO-opleiding de studie Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sinds 2008 is hij in bezit van zijn cum laude diploma Fysiotherapeut en is hij als zodanig werkzaam in Landgraaf en opgenomen in het kwaliteitsregister van Fysiotherapie. Naast de opleiding fysiotherapie studeerde hij ook nog 2 jaar aan de universiteit Maastricht, waar hij de studie Bewegingswetenschappen volgde. Bij zijn werkzaamheden in de praktijk heeft hij in het seizoen 2007/2008 als fysiotherapeut gewerkt bij betaald voetbalorganisatie Roda JC. Daarnaast is Ron gespecialiseerd in medical taping en in de behandeling van mensen met claudicatio intermittens, beter bekend als etalagebenen.

Robby Stifter

Robby Stifter, eveneens uit Belgisch Limburg, studeerde in 1990 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Aedes Paramedicorum te Brussel. Na 15 jaar als zelfstandig fysiotherapeut gewerkt te hebben in België, besloot hij de overstap te maken naar Nederland.

Sinds 2007 versterkt hij het team van Chiropractie Rugcentrum Landgraaf. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in en toegelegd op shockwave therapie en echografie. Deze unieke behandelingsmethode met uitstekende resultaten heeft ertoe geleid dat vele mensen uit Limburg en omstreken hun weg vonden naar ons centrum te Landgraaf.

Ingeborg Loo

Ingeborg Loo is algemeen fysiotherapeut en heeft de opleiding aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen in 2015 succesvol afgerond. Sinds januari 2016 is zij werkzaam in de praktijk op de locatie Sportlaan. Haar interesse in de fysiotherapie ligt in het begeleiden, revalideren en motiveren van patiënten om tot een zo goed mogelijk herstel te komen. Na de opleiding heeft zij een cursus medical taping gevolgd. In de toekomst wil zij zich gaan richten op de oncologie fysiotherapie.

Lissa ten Berge

Lissa ten Berge, afkomstig uit Posterholt, is na het behalen van haar VWO-diploma naar Leuven gegaan om daar de studie revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te gaan studeren aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Deze studie heeft ze in juli 2015 met succes afgerond en ze is nu in het bezit van een master-diploma met als afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie. Sinds november 2015 is zij werkzaam in onze praktijk.

Deborah Thijssen

Deborah Thijssen is in 2015 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. De opleiding Fysiotherapie heeft ze gevolgd aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Tijdens haar opleiding heeft ze tevens een tape- en bandagerencursus (incl kinesiotaping) gevolgd. Sinds januari 2016 versterkt zij het team van Chiropractie Rugcentrum Landgraaf.

Rowin Quaedflieg

Rowin Quaedflieg is algemeen fysiotherapeut en heeft de opleiding gevolgd aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen. Hij is afkomstig uit Landgraaf en reeds jarenlang lid van voetbalvereniging UOW’02 gelegen aan Park ter Waerden, naast onze locatie Fysio&fit ter Waerden op de Sportlaan. Zijn interesse binnen de fysiotherapie is erg breed, maar zijn affiniteit ligt bij de behandeling van sportblessures en de begeleiding gedurende revalidatie. Deze interesse is, buiten de binding met sport in het algemeen, mede ontstaan na het zelf revalideren van een knieblessure. Sinds juni 2016 is hij werkzaam binnen onze praktijk.

Riet Verberkt

Riet Verberkt is in december 2015 onze praktijk komen versterken als receptioniste en administratief medewerkster.  Haar jarenlange werkervaring binnen de ondersteunende diensten van diverse zorginstellingen, waarin klantbelang, service en gastvrijheid centraal stonden, komt in deze functie natuurlijk goed van pas. Binnen haar functie is zij uw aanspreekpunt, regelt ze uw afspraken en brengt ze u – indien nodig – in contact met uw behandelaar. Riet ziet er naar uit om u te ontmoeten.

Chiropractie Rugcentrum Landgraaf

    Hereweg 4, 6373VJ Landgraaf
    +31 (0)45 533 10 00
    info@chiropractielandgraaf.nl
    Contactformulier

Fysio & Fit

    Sportlaan 3, 6374CM, Landgraaf
    +31 (0)45 531 3037
    Contactformulier

facebook_3