Info

In de praktijk op Park ter Waerden bieden wij, naast fysiotherapie, ook (sport)revalidatie, groepslessen voor ouderen, medische fitness (onder begeleiding van fysiotherapeut) en spinninglessen aan.
Dit geschiedt allemaal zonder het in rekening brengen van inschrijfkosten.

Het fitnessen en spinnen bieden wij aan in zowel een abonnementsvorm, als in een creditvorm.
We hebben een aantal abonnementen, waaruit u kunt kiezen:

  • onbeperkt fitnessen voor €20 per maand
  • onbeperkte deelname aan spinninglessen voor €30 per maand
  • een combinatie van twee bovengenoemde abonnementen voor €40 per maand

De optie in creditvorm betekent, dat u een aantal credits naar keuze koopt en deze kunt besteden zoals het u uitkomt. Elke keer als u komt fitnessen of spinnen, gaan er credits van uw tegoed af. Een credit kost €1,-. Voor een fitnesssessie rekenen wij 5 credits, voor een spinningsessie 8 credits en voor een groepsles voor ouderen 4 credits.

De spinningsessies vinden plaats op maandag- en donderdagavond van 19.00u tot 20.00u. Om te komen fitnessen is Fysio&Fit ter Waerden van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30u tot 18.00u. De groepslessen voor ouderen vinden plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 11u.

In de praktijk kunt u uw eigen meegenomen bidon of flesje vullen met water en het is de bedoeling dat u uw eigen handdoek meeneemt.

Als u besluit te komen fitnessen, is het mogelijk dat wij u een programma op maat aanbieden en dit tussendoor evalueren, als u dit wenst. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken bij een van de fysiotherapeuten.

Voor meer informatie over dit alles, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Chiropractie Rugcentrum Landgraaf

    Hereweg 4, 6373VJ Landgraaf
    +31 (0)45 533 10 00
    info@chiropractielandgraaf.nl
    Contactformulier

Fysio & Fit

    Sportlaan 3, 6374CM, Landgraaf
    +31 (0)45 531 3037
    Contactformulier